english 
 
SPINNER NORGE
Markveien 26a
3060 Svelvik
NORGE


Tel salg: +47 995 01 706
Tel: +47 917 93 654

Mail: Spinner Norge
 


Spinner Norge stiller på messen med hele 4 representanter uken igjennom. Og vi ønsker alle kunder hjertelig velkommen til messen. Her vil det bli mange maskiner til flotte priser. Stikk innom for en hyggelig prat og for å se demonstrasjoner av maskinene.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „01“

SPINNER ekspanderer i Asia and Europa

SPINNER Maskin Verktøy sitt hovedkontor er i lokalene til hovedfabrikken i Sauerlach nær München i Tyskland. Og fortsetter nå å ekspandere både i Europa og Asia. For å øke kapasiteten til EUMA-SPINNER konsernet har vi inngått et prosjektsamarbeid innen for Spinner gruppen der vi har bygd en helt ny fabrikk i Taiwan (bilde 1). Fabrikken har en gulvflate på hele 20.000 kvm for administrasjon, produksjon og montering. Fabrikken ligger på et helt nytt industriområde kalt „Taichung Sience Park“, og var spesielt bygd for produksjon av de mest moderne CNC Verktøys Maskiner. Fabrikken har en kapasitet på 50 CNC Dreie og frese maskiner per måned, som er hele 500-600 per år. Produksjonen av maskiner på fabrikken foregår etter strenge regler og følger Tyske kvalitetsstanderer. 70 % av produksjonen går til det Europeiske markedet, resten går til det Asiatiske markedet. Hovedfabrikken i Sauerlach (bilde 2) utvider med en ny 1500 kvm monteringshall, som vil bli åpnet i november 2007.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „02“

SPINNER konverterer til ny Siemens 840D-SolutionLine

SPINNER er en av de ledende Europeiske produsentene av CNC dreie og frese benker, med en produksjon på mer enn 1.000 CNC Maskiner per år. Har nå besluttet å konvertere maskinene til den nye generasjonen Siemens kontrolls „840D-SolutionLine“. SPINNER presenterte de første prototypene allerede på EMO Messen i Hannover 2005. SPINNER og Simens har hatt ett tett samarbeid gjennom 2006 for å få denne nye kontroll generasjonen til å kjøre feilfritt. SPINNER er den første produsenten som har bestemt seg for å starte serie produksjon av maskiner med denne nye Simens kontroll generasjonen som gir kundene en stor fordel av den nyskapende Simens teknologien. I tillegg til den nye generasjonen CNC kontroll blir forandringene fulgt opp med en ny høy hastighets prosessor for interpolasjon av aksene så vel som nye andaxis-amplifiers for høyere hastighet og mer dynamisk kontroll av aksene. Dessuten er de vell etablerte bruker grensesnittene „ShonTurn“ og „ShopMill“ nå tilgjengelig med ny software versjon 7 på det nye „SolutionLine“. Med dette gir SPINNER sluttbrukerne flere fordeler som flere funksjoner og mer komfortabelt brukergrensesnitt, enn maskiner med den gamle „PowerLine“ generasjonen av Siemens. I tillegg til denne nye softwaren tilbyr SPINNER nå 15” skjerm så vel som andre små finesser som har stor betydning for sluttbrukeren.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „03“

Vibrasjons demping integrert i maskin

For første gang på EMO Mesen 2007 vil SPINNER presentere de nyutviklede „PSD-Passive-structure-damping“, som vil gjøre SPINNER maskin verktøy mer kraftig og produktiv i fremtiden. Dette nye systemet vil først av alt bli integrert i de mest avanserte Spinner modellene „TD-Triplex“ med 3 verktøys vekslere som jobber uavhengig av hverandre. Systemet virker likt støtdemperne i en bil, som reduserer vibrasjonene ned til et lavere nivå. Dette vil redusere mikro vibrasjoner i maskin strukturen. Med dette er det mulig å oppnå ett høyere skjære verdi og dermed en bedre kvalitet på overflaten, fordi vanligvis så begrenser den kritiske frekvensen til maskinen skjære verdiene. Med dette var det mulig å forbedre sponfjerning på et skjær til dobbel verdi med TD, i forhold til samme maskin uten PSD systemet. Vibrasjons demperer er innebygd i de mest moderne selv designede spindlene på TD-Triplex som standard. Men dette er ikke bare en maskin med 3 verktøy som jobber samtidig, men også en maskin med nevneverdig høyere skjære verdier per verktøys veksler sammenlignet men tilsvarende maskiner på markedet. Eventuelt med mye høyere overflate kvalitet på avslutningen. SPINNER regner med å introdusere PSD systemet i alle sine høyt kvalifiserte maskiner i de neste årene, for å aktivt redusere ned vibrasjoner som kommer fra prosessen. SPINNER er den første leverandøren av maskin verktøy som introduserer denne nyskapningen i sine maskiner.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „04“

Økonomisk dreiebenk med høye kvalifikasjoner

Det tysk baserte SPINNER som produserer verktøys maskiner introduserer en ny type dreiebenk kalt „EcoLine“, på EMO Messen 2007. SPINNER er vel mest kjent for sine avanserte universale CNC dreiebenker og fresemaskiner for sammensatte applikasjoner og krevende kunder. Med den nye „EcoLine“ serien vil SPINNER utvide sitt produktregister ned til 2 akse CNC dreiebenker, men fortsatt beholde den gode kvaliteten til det eksisterende produktregisteret av universale dreiebenker. Denne nye modellen er også utstyrt med full støpt maskin hus og glidebaner i herdet og høypolert utførelse, for det beste resultat med tanke på vibrasjoner og skjære kvalitet. De fleste konkurrerende maskiner bruker ikke denne kostbare teknologien. Dreiebenken er designet for å holde en lav kostnad, beste stivhet og pålitelighet og blir solgt som en fullt utstyrt maskin. Pakken inneholder bakdokke, spontransportør, verktøyveksler, chuck og verktøys holder. Med en sving diameter på 510mm og en dreielengde på 600mm, fult utstyrt som beskrevet over tilbyr vi dette som en introduksjons pakke på EMO Messen 2007 for ca € 55 000,00.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „05

Utstilling av alle modeller Universal Dreiebenker

 For første gang på EMO Messen 2007 vil SPINNER utstille alle modellene av den nye „TC-PerformanceLine“. Med tre modeller TC400, TC600 og TC800 som er høy presisjons Universale Dreiebenker. Med en arbeids diameter på 400/600/800 mm som gir navn til modellene, skulle dette dekke det meste av markedet for universal dreiebenker med enkel spindel. Lengder fra 500- 1500 mm og diameters fra 200- 600 mm er nøkkelverdiene for disse tre modellene. Benkene er utstyrt med opp til 16 posisjoner i verktøys hode, bakdokke eller tilleggsspindel og selvfølgelig valgfri Y-akse. På kontroll siden tilbyr SPINNER den nyeste Simens 840D-SolutionLine programvaren med den siste software versjon 7.x. Som et alternativ tilbyr vi GE-Fanuc kontroll av 21i og 31i generasjonen. Alle modellene er designet med hel støpte maskinhus, glidebaner i herdet og polert design for den beste skjære og overflate kvaliteten.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „06“

Ny Stangmater for SPINNER Dreiebenker

Som ekstra utstyr til CNC Dreiebenker leverer nå SPINNER en egen stangmater med magasin. Som har fått navnet „Servo Load 80“ og er spesial designet til å passe med alle SPINNER dreiebenker. Den har et optimalisert brukergrensesnitt for å redusere lastetiden og mate prosessen av stenger. Stengene blir skudd av en CNC servo akse inn til spindelen, og kan bli matet frem til korrekt lengde uten å bruke verktøy holderen til stopper. Både runde og sekskantede stenger kan lastes inn i de to tilgjengelige lengdene 1200 eller 1500 mm . Den maksimale diameteren på materialet er opp til 80 mm , som dekker det meste av Spinners produktregister av dreiebenker. På EMO Messen vil SPINNER tilby „Servo 80-1200“ til en veldig god pris € 10 000,00 dersom den blir bestilt samens med en ny SPINNER Dreiebenk.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „07“

Høy dynamiske ”bridge type” Maskinerings Center

På EMO 2007 vil SPINNER som er en tysk produsent av verktøymaskiner utvide sitt produktregister med et nytt mindre type vertikal maskinerings senter av ”bridge-type design” modellen DMH07XX. To størrelser av maskinen med akselengder på 560/600/380 og 860/600/380 er tilgjengelig med den høyeste dynamiske presisjon. Som standard vil maskinene komme med en spindel på 30.000 rpm/HSK40 som er ideell til anvendelse for formstøpings applikasjoner. Dette gir den høyeste presisjon og de korteste syklus tidene pga den veldig stive ”bridge-type design” konstruksjonen og de høye akslerasjonene dette tillater. En del av den høye presisjonen og dynamikken er også den nye Simens kontroll generasjonen 840D-SolutonLine, som inkluderer de nye designede servo motorene som vil sette en ny standard for kontroll og servo drift de neste 10 årene.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „08“

Horisontal - Maskinerings Center til attraktive priser

Fabrikken SPINNER Verktøysmaskiner, i Sauerlach ner München i Tyskland er vel kjent for CNC – Dreiebenker og Vertikale Maskinerings Center, med en høy teknisk standard og til en attraktiv pris. I mer enn 50 år har SPINNER produsert dreiebenker, og for 15 år siden startet introduksjonen av Vertikale Maskinerings Center i produktregisteret. Denne produkt gruppen har vert en stor suksess. Denne suksessen vil nå fortsette ved introduksjonen av de nye Horisontale Maskinerings Center på EMO messen 2007. To nye størrelser med bord størrelser på 500x500 mm eller 630x630 mm er spesielt designet for små underleverandører mindre serieproduksjoner av kubiske arbeidsstykker opp til 600x600x600 mm. På EMO messen 2007 vil det b li tilbudt maskiner med opp til 60 verktøy i magasinet og den mest pålitelige og moderne Fanuc styringen 31i. Dette til en attraktiv pris for denne nye modellen € 250 000,00 (630x630 bord). Dette skulle også hjelpe små underleverandører til å komme på banen med Horisontal Maskinering teknologi for å forbedre deres produktivitet i forhold tilvertikale operasjoner. Til tross for den lave prisen er dette en maskin med høye spesifikasjoner, den tilbyr høy hastighet opp til 48m og spindel hastigheter på 20.000 rpm.

 

SPINNER - Pressemelding EMO 2007 Nr. „09“

5 akse med nytt styresystem

 På EMO messen 2007 vil SPINNER presentere sine nye 5 akse VC - maskiner for første gang. Med 4 ulike størrelser maskiner fra en X akse på 560 til 1460 stiller VC-PreformaceLine med et stort spekter av vertikale maskinerings senter, med høy teknisk standard.Akslerasjonen av aksen er opp til 1G og rask hastighet opp til 48 m/min med spindel hastigheter 12.000/15.000 og 20.000 rpm er tekniske spesifikasjoner som ikke er hverdags standard på vertikale maskinerings senter av denne pris klassen.Derfor kaller SPINNER denne produktserien for ”VC-PerformanceLine”.Denne produktserien er utstyrt med den nye generasjon styresystem fra Simens. Simens 840D-SolutionLine med den siste software oppdateringen ”7.x, ShopMill” bruker interface. Denne maskinen kan kjøre 5 akse applikasjoner med dreibare bord i størrelsene Ø 200 eller Ø 400.Simultan 5 akse maskinering er mulig så vel som 5 skjære maskinering av komplekse arbeids stykker. Opp til 32 eller 40 verktøy på modellene VC860 – VC1460 tilbyr nok muligheter for sammensatte operasjoner.En vektreduksjon i den vertikale sleiden i frese hodet forbedrer den dynamiske ytelsen i VC-PerformanceLine som er populær for høy hastighets maskinering av støp eform 3D applikasjoner.

 

NYHETER
SPINNER lanserer ny stang mater til sine dreiebenker. På EMO Messen får du den til en veldig gunstig pris.